Răspunsuri

2014-05-04T21:55:54+03:00
Imi amintesc, Australia .. ce frumos a fost!! prin parcuri palmieri, flori, oameni care îți plimbau cățeii, iar eu , mergem să ma joc în parc. Era foarte, foarte  cald....continui tu....
1 1 1
2014-05-04T23:10:10+03:00
        Am ajuns in Sidney. De la fereastra hotelului privelistea este incredibila. Vom sta doar doua zile aici dupa care vom porni intr-un mic tur al tarii. Ne-am propus cain aceste doua zile sa vizitam Opera, Portul Sidney, Sidney Harbour Bridge si nu in ultimul rand muzeul.
       Opera este cea mai vizitata atractie a orasului. Cladirea cu forma unor vele m-a impresionat foarte mult. Mi-am facut chiar si cateva fotografii.
       O alta atractie a orasului ce poate fi vazuta din orice parte a orasului este podul Sidney Harbour Bridge.
       Prima zi pe acest taram minunat am incheiat-o in Luna Park Sidney, un parc de distractii aflat in apropierea podului. Intrarea parcului are forma unei fete de clovn, si de asemenea poate fi vazuta din orice parte a orasului.
       Dimineata celei de a doua zi ne-am inceput-o cu o mica croaziera in port. A fost o experienta extraordinara turul orasuleui ne-a incantat peste masura.
        In urmatoarele doua zile am vizitat Muntii Albatrii si Marea Bariera de Corali.
        A fost o vacanta extraordinara, m-as intoarce oricand acolo. 
        
Unde Muntii Albastri au aceasta denumire din cauza cetii care pluteste pe deasupra lor, de culoare albastra, datorata vaporilor de ulei emisi de eucaliptii din care sunt formate padurile respective si arata foarte spectaculos daca nu e vremea urata. Iar intre Sydney si M. Bariera de Corali cred ca-s cel putin vreo 1300 km. Cam greu de facut intr-o zi dus-intors, fara avion