Îmi spuneţi vă rog în ce ocean sa prăbuşit Titanic?Şi ceva informaţii

2
IN OCEANUL ATLANTIC
in atlantic din cauza unu-i ice barg deoarece ce-i care priveau catre ice berguri credeau ca e prea mic sinu la-u bagata in seama dar pe dedesupt era mai mare si de aceea sa prabusit titanicul
in oceanul atlantic....s-a lovit de un ice berg pt.ca oamenii au vazut prea tarziu ghetarul......vasul fiind prea mare s-a lovit de el si sa prabusit
Titanicul sa scufundat in oceanul Atlantic deoarce capitanul a observat prea tarziu ca se vor lovi de un iceberg.Acestia au incercat din rasputeri sa faca ceva sa-l opreasca ,dar totul a fost in zadar.Titanic s-a scufundat!
Totusi e complicat ca Titanicul sa se fi prabusit, ca nu cred ca zbura pe deasupra apelor. De scufundat, mai degraba...

Răspunsuri

2014-05-04T18:42:57+03:00
Oceanul Atlantic .  Puteai cauta si tu ca scrie. 
2014-05-04T19:06:34+03:00
Titanicul sa prabusit in oceanul Atlantic.
RMS Titanic a fost cel mai mare pachebot din lume când a plecat în călătoria sa inaugurală din Southampton, Anglia cu destinația New York, pe 10 aprilie 1912. La trei zile de la plecare, la ora 23:40 în data de 14 aprilie 1912, s-a ciocnit cu un aisberg și s-a scufundat la ora 2:30 în dimineața următoare, în urma căreia și-au pierdut viața 1514 persoane din 2228[1] în una din cele mai cumplite dezastre maritime pe timp de pace din istorie.Un pachebot din clasa Olympic, RMS Titanic a fost deținut de White Star Line și construit la șantierele Harland and Wolff din Belfast. A plecat spre New York cu 2228 de oameni la bord. Numărul mare de victime a fost cauzat, în parte, de faptul că deși îndeplinea normele vremii, nava avea bărci de salvare suficiente pentru numai 1178 de persoane. Un număr mare de bărbați au murit datorită protocolului "femeile și copii întâi" care a fost urmat.Titanic a fost proiectat de unii din cei mai experimentați ingineri și a folosit unele dintre cele mai avansate tehnologii ale vremii. A fost un mare șoc pentru lumea întreagă faptul că, în ciuda măsurilor de siguranță superioare, Titanicul s-a scufundat și, faptul că s-a scufundat în timpul călătoriei inaugurale, au oferit o notă ironică asupra tragediei. Nebunia din media legata de faimoasele victime ale Titanicului, legendele despre scufundare, schimbările efectuate în legislația maritimă și descoperirea epavei au contribuit la interesul publicului larg.În aprilie 2012 s-au împlinit 100 de ani de la scufundarea vasului.
DACA TEAM  AJUTAT MARCHEAZA TE ROG CA CEL MAI BUN RASPUNS AM INCREDERE IN TINE

EU STIU CA LA FIECARE PATRU ANI UN FEL DE FANTOMA INTRA IN SEMNALELE S.O.S.SI SPUNE CA TREBUIE SA FIE SALVATA DEOARECE II ESTE FRIG SI INGHEATA.LA INCEPUT, CEI CE RECEPTIONAU SEMNALELE S.O.S. AU SPUS CA ESTE O GLUMA,DAR APOI SI-AU DAT SEAMA CA NU ERA DEOARECE ACEL SEMNAL SE REPETA LA FIECARE PATRU ANI.SAVANTII AU DESCOPERIT CA SEMNALUL ERA BLOCAT IN TIMP CA SI CUM ACEL STRIGAT DE AJUTOR S-AR FI REPETAT INTRUNA.