Ajutoooor!!!!!

Am si eu o problema : ne da tema la scoala, de cele mai multe ori, de invatat lectia. Eu invat tot, dar cand ma asculta in oral sau la un test uit tot. Ce as putes sa fac? Adica inainte de ora stiu toata lectia, cand imi da testul uit tot, dar totusi dupa test imi amintesc lectia. Are cineva vreo idee? Am incercat sa ma concentrez, sa ma gandesc la lectie, sa incerc sa nu mai am emotii... Dar nimic nu a mers. Aveti alte idei? DACA ARE CINEVA VREO IDEE DAU 5 STELE LA FIECARE RASPUNS! SCRIETI CE CREDETI!

1
elibereaza-ti creierul
incearca sa retii ideile principale si cele secundare. in functie de tipul de memorie pe care il ai, foloseste tehnici care sa te ajute sa retii informatia. de exemplu, daca ai memorie vizuala, fa-ti schite ale lectiei pe cartonase sau pe foi mari de hartie. si incearca sa asociezi informatia noua cu ceva cunoscut, chiar daca pare mai greu la inceput. facand conexiuni intre informatii le vei retine mai usor :)
http://www.flu.ro/teste/diverse/ce-tip-de-memorie-ai/ poti face un test dragut aici, ca sa vezi ce tip de memorie ai :)
Si mie mi se intampla dar de obicei imi amintesc .. dar de cele mai multe ori copiez :)))
Copiatu' la putere :))))

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-21T03:13:57+02:00
Dacă ai test şi emoțiile dau năvală, gândeşte-te că acea foaie nu poate să te blocheze sau să-ți facă nimic rău. Testul e ca un motănel ce aşteaptă sa-l mângâi sau sa-l scarpini, în cazul tău cu stiloul sau cu pixul, prietenii tăi cei mai buni ca să-l faci pe motan să toarcă de plăcere! În caz contrar, când testul nu e un motan bun, ci poate un dulău ce vrea să muşte, tu poți să-i zici fără probleme: "Marş de-aici, potaie!" Dacă e să te gândeşti mai bine, testul nu-i decât o biată foaie de hârtie pe care oricând o poți mototoli şi o poți arunca la coş! Cam aşa m-aş gândi eu când aş da un test!
2 5 2