REPET CA SA NU SE INTELEAGA GRESIT.. PENTRU CE POSTEZ AICI.. AM NEVOIE DECAT DE IDEI (daca sunt compuneri etc..)

Mai am nevoie de o idee.. cum sa formulez... pt inca o compunere.. cerinta:

Redacteaza o compunere, de 80-150 cuvinte (10-15 randuri), in care sa prezinti momentul in care ti-ai descoperit pasiunea pentru lectura / cunoastere. In compunerea ta, trebuie:

- sa precizezi contextul spatio-temporal al evenimentului;
- sa prezinti fapte, situatii semnificative pentru momentul ales;

1

Răspunsuri

2014-01-21T02:29:51+02:00
Dacă ai avea cartea "Care-i faza cu cititul", acolo se află răspunsul tău. În fine, aş putea să-ți ofer o idee despre cum dragostea ta pentru călătorii şi de a cunoaşte întreaga lume, neputând să călătoreşti singura pe cât ți-ai dori, te-a făcut să te întrebi pe tine, dar şi pe alții dragi ție, cum ai putea suplini aceasta 'poftă' a călătorului neobosit. Bunicul tău ți-a spus nenumărate poveşti ale unor aventurieri pe care i-ai iubit de la prima lor aventura în lumea largă, şi l-ai întrebat de unde ştie atât de multe poveşti despre călători şi aventurile lor minunate. Ti-a răspuns simplu: -Din cărți, draga mea copilă! Aşa ai putea şi tu să trăieşti fericită, alături de ei, aventurile lor." Răspunsul era exact ceea ce tu căutai.
E doar o idee pe care tu ai putea să o plasezi într-un spațiu, să zicem, oraşe la care visezi, şi un cadru temporal: un anotimp sau un timp al amintirilor.
Ok.. Multumesc :)
Succes!
Merci