V-asi ruga sa traduceti acest text : As I am watching the model in my flat, I am imagining haw many beautiful views, actions and even people won't have the chance to be captured in an unique way by a proffessional brush. Every picture has its something, but you have to understand every detail, not like in a draught game where you can play however you want. No...you have to fell every line drawn by your pocket-knife and what it slowly disappearing on the diaper.

2
Așa cum ma uitam la modelul în apartamentul meu, imi imaginez multe vederi frumoase, acțiuni și chiar și oamenii nu vor avea șansa de a fi capturat într-un mod unic, cu o perie profesional. Fiecare imagine are ceva de ei, dar trebuie să înțeleagă fiecare detaliu nu, ca într-un proiect de joc în care poți să te joci cum vrei. Nu .. trebuie sa fi căzut fiecare linie trasată de buzunar, cuțit și ceea ce-l încet să dispară de pe scutec.

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-20T23:46:46+02:00
In timp ce ma uit la modelul din apartament, imi imaginez cat de multe privelisti, actiuni si chiar si oameni nu vor asa sansa de a fi captat in mod unic cu o pensula profesionala. Fiecare poza are acel ceva, dar trebuie sa intelegi fiecare detaliu nu ca si intr-o schita unde te poti juca cum vrei. Nu... tu trebuie sa simti fiecare linie trasa de briceag si cum dispare incet pe panza.   - e un text scris destul de rau, adica in unele locuri e lipsit de coerenta.
~_~ oricum e bine ,la ce ora de engleza mai facem si noi,profesoara ne da exercitii fara sa ne explice , ne tine de vorba jumatate de ora fara sa aiba vreo treaba cu lectia(odata ne povestea cum s-a aparat cu miscari kung fu de 2 tipi ce vroiau s ao violeze,zi si tu,asta e ora de engleza?) iar apoi in ultimele 10 minute ne da sa facem un exercitiu din carte si apoi tema pentru acasa , nu aveam orisicum asteptari prea mari in compunerea mea,vroiam doar sa verific daca se intelege ceva cat de cat
sa o*
2014-01-20T23:55:27+02:00
Așa cum am uitam la modelul în apartamentul meu, am imaginez păducel multe vederi frumoase, acțiuni și chiar și oamenii nu vor avea șansa de a fi capturat într-un mod unic, cu o perie profesional. Fiecare imagine are ceva de ei, dar trebuie să înțeleagă fiecare detaliu nu, ca într-un proiect de joc în care poți să te joci cum vrei. Nu .. trebuie sa căzut fiecare linie trasată de buzunar, cuțit și ceea ce-l încet să dispară de pe scutec.