vrei idei?? de exemplu poti spune ca aspiratorul consuma curent,iar matura nu. matura face praf,si lasa paie din alea in urma ,iar aspiratorul nu... si multe altele...

Răspunsuri

2014-05-04T17:16:06+03:00
Azi,cam pe la pranz un aspirator si o matura statea de vorba.
-Aspiratorule,tu le faci munca mai usoara oamenilor,iar ceilalti au cam uitat de mine!
-Nu este vina mea,asa am fost construit!
-Dar oamenii au uitat de mine!Din cauza ta!
-Inca o data, nu este vina mea!Oamenii prefera sa nu munceasca,de asta nu te mai folosesc.
-Da,inteleg ca nu este vina ta.Nu pot da vina nici pe oameni.Tehnologia,aparatele au evoluat intre timp , de aceea nu mai sunt atat de folosita de catre oameni.Ei,multumesc pentru ca ai stat de vorba cu mine.M-ai facut sa inteleg ca toate lucrurile au sfarsit.
-Stai putin!Oamenii o sa ma foloseasca intodeuna,adica eu nu o sa am sfarsit..Nu-i asa? spune aspiratorul speriat
-Toate lucrurile au un sfarsit.Daca o sa se inventeze un lucru mult mai eficient decat tine,o sa fi inlocuit, asa ca mine.Nu trebuie sa te simti trist,bucura-te in continuare de cat o sa dureze..Decat s aiti faci griji toata ziua.
-Multumesc de sfaturi!
-Si eu multumesc,ne-am ajutat reciproc,asta conteaza acum!Imi pare rau ca te-am acuzat ca ar fi vina ta.
-Nu-i nimic.
Chiar in urmatorul moment vine o femeie , ia aspiratorul si matura o lasa acolo.Semn ca se ducea sa foloseasca aspiratorul.Cam asa se incheie si onvorbirea dintre aspirator si matura.
mai scurt minus 2 linii de dialog
Mai scurteaza tu daca vrei,poti sa intrerupi orcand dialogul si sa folosesti ultimile propozitii. "Chiar in urmatorul moment vine o femeie , ia aspiratorul si matura o lasa acolo.Semn ca se ducea sa foloseasca aspiratorul.Cam asa se incheie si onvorbirea dintre aspirator si matura."
titlul
"Matura si aspiratorul" - "Evolutia tehonolgiei" - "Vina oamenilor ,a aspiratorului sau a nimanui?" Sunt mai multe idei.Poti alege . :*
"Evolutia tehonoligiei si a lucrurilor"
2014-05-04T23:01:09+03:00
Poti spune despre cum se cearta aspiratorul si matura