Răspunsuri

2014-05-04T16:47:09+03:00
Pai o casa in Madrid cu un civic (HONDA)in garaj cu vreo 3 etaje o piscina de 2-3 metri adancime o gradina de marime medie si un teren de sport in curtea din spate si mi-ar placea ca toata mobila din sufragerie sa fie din sticla transparenta iar ultimul etaj sa fie o camera de joaca pentru copiii mei.Cam asta e.
3 1 3
2014-05-04T16:55:05+03:00
Casa viitorului si prespectivele asupra acesteia nu presupun si nu inglobeaza numai ce se regaseste in interiorul ei. Modul de realizare, din ce este propriu zis alcatuita, si designul au stat mereu la baza acestui concept. Materialele folosite sunt un element esential, tehnologia si epoca moderna dezvoltand materiale eco din cele mai variate.

De la plastic, la un mix de ciment si fibra de celuloza, la materiale din fibra de sticla, amestecuri de plastic si piatra, spuma de polistiren sau poliuretan toate marcheaza deja casele si locuintele prezente. Desi, casele de azi au acelasi aspect ca cele de ieri, ele sunt construite intr-un mod mult mai eficient si mai bine conceput. Cele din viitorul apropiat se anunta totusi diferite si in forme cat mai personalizate, cu multa sticla si plastic.
1 2 1