Exprimati opinia despre tinerii de azi de cum isi petrec timpul liber , trebuie s fie un monolog :o3.

1
Avem multe tipuri de tineri(aceste tipuri se pot combina intre ele) cum ar fi: tinerii care stau toata ziua pe calculator,stand acolo chiar toata ziua mai ales cand nu au scoala, unii dintre ei chiar nu se deranjeaza de as face tema pentru acasa stau pe facebook, isi fac poze peste tot, se joaca multe jocuri etc.
Alti dintre tinerii le plac sporturile se distreaza,le place sa traiasca viata la maxim si stiu cum sa se distreze, practica fotbalul,baschetul,schiatul, se dau cu parapanta.
Am mai scris inca un comentariu cu nu ma mai lasa sa scriu in comentariu anterior.(cuvantul tipuri poti sa il inlocuiesti cu grupe daca vrei)
Tinerii care stiu sa fumeze,sa bea,alcool si sa bage droguri in ei de parca nu le pasa,consuma banii pe degeaba si se inbolnavesc pentru nimic.

Răspunsuri

2014-01-20T21:59:59+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Pai majoritatea tinerilor merg la discoteca, mai toti in ziua de azi sunt dependenti de internet, etc. Iti dau doar idei :)) Sper sa-ti fie de folos.