Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Reb
  • Ambiţios
2014-05-04T11:47:47+03:00

Randunelele sunt considerate ca fiind vestitori primaveri.Ele an de an ne produce o bucurie in suflet atunci cand vin si ne place cum isi fac cu atata migala cuiburile lor. Ele sunt atat de frumoase avand coada ca o furculita si culorile lor sunt fermecatore. Ele sunt cele mai dragute pasari.                
Sper sa-ti placa... :)

Primăvara s-a întors pe meleagurile noastre. Odată cu ea, stoluri întregi de păsări zboară aproape de cer spre locurile în care aveau cuiburi anul trecut. Printre ele şi o mulţime de rândunele săgetează neobosite cerul. Din înaltul cerului ochesc locurile natale şi se îndreaptă cu o viteză ameţitoare spre pământ.

Obosite de drumul lung pe care l-au făcut din ţările calde, se aşează pe gardurile oamenilor şi în pomii înmuguriţi. Primavara a sosit .
2014-05-04T12:01:19+03:00
Este primavara si randunelele s-au intors in tara .acum este cald pt ele .eu am vazut una care avea aripa rupta si am luat-o si am avut grija de ea.i-am dat mancare apa i-am pansat aripa si dupa o saptamana si-a revenit . mi -am luat ramas bun de la ea si i-am dat drumul sa plece . aveam lacrimi in ochi la despartire . 
ce frumos este sa ai grja de o randunica!

2 4 2