Răspunsuri

2014-05-03T09:31:53+03:00
Mama a pus furca in spate si a iesit pe poarta,ca o vaduva ce era.Eu,fratele si sora,cat ulcelele de mari,am ramas in gospodarie. 
Cat o fi muncit mama in ziua aceea nu stiu,dar stiu ca ca pe seara s-a intors cu un pui de iepure salbatic. 
Ne bucuram nespus impreunasi,unde fugea puiul,fugem si noi. 
Cand s-a lasat frigul,l-am urcat dupa cuptor.Doar ce intra cineva in casa si,de dupa cuptor,apareau doua urechi.Iepurasul vroia sa vada cine a venit.Iar daca ne luam cu joaca si uitam de el,incepea sa bata cu labutele in horn.Parca batea toba. 
Asa a trecut iarna.Iepurasul s-a facut mare.Ne-am sfatuit cu mama sa-i dam drumul la camp.Parca il vedeam rupand-o la fuga,apoi,ridicandu-se in doua picioare si uitandu-se lung la noi.... 
-Vom avea in camp iepurele nostru.El ne e ca neam.Va avea pui si vor veni in ospetie pe la casa noastra. 
Dar intr-o zi vine mos Andrei. 
-o sa rada tot satul de voi,daca ii dati drumul iepurelui,ii spune el mamei.Nu-l puteti taia?Gata crescut il lasati in drum? 
A doua zi,cand ne-am trezit,mama nu-si gase locul de vinovata.Pe masa era carnea de iepure,dar nimeni nu s-a atins de ea.Si mama plangea cu noi. 
In noaptea aceea nu am avut somn,iar cand sa adorm,parca se facea ca iepure bate toba in horn.Adica:de ce dormi?Nu vezi ca vine mos Andrei?Scapa-ma!
2014-05-03T09:33:45+03:00
Pai povestirea o faci scriind despre ce se intampla in povestea originala respectiva . Dar povestirea o faci doar a fragmentului din manual . 
Succes !