Răspunsuri

2014-05-03T09:16:29+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Opera este scrisa de un autor cunoscut si anume Ion Luca Caragiale.
Textul apartine speciei de nuvela deoarece are loc pe mai multe planuri.Acesta are o actiune la care participa personaje si anume :Dl Lefter si sotia sa care cauta doua loturi.Autorul isi exprima ideile prin intermediul personajelor in mod indirect.Opera este de mare intindere,cu o actiune mai complicata decat schita . Intre personaje apare un conflict, de aici reiese specia de nuvela.Opera este narativa, in proza cu un singur fir epic , cu actiune mai complicata decat o schita , in care accentul se pune pe intriga actiunii si pe personaje.Aceasta cuprinde o succesiune de episoade toate date de momentele subiectului . Modul de expunere predominant in text este naratiunea impletita cu dialogul.
  Din cele prezentate mai sus rezulta ca opera "Doua loturi" apartine speciei literare de nuvela. (sper ca ti-am fost de ajutor )
300 4 300