Răspunsuri

2014-01-20T19:54:05+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Eram în urmă cu câteva luni pe frumoasele plaje de pe litoralul românesc.Aveam alături familia și câțiva prieteni apropiați. În prima zi,când abia ajunsesem ne doream foarte tare să facem un orar pentru apus și răsărit.Așa că am stat pe plajă până pe înserate.Nisipul cald ne gâdila tălpile,valurile mării ne încântau auzul și peisajul ne completa tabloul de vis. Pescărușii descriau în zbor cercuri,de parcă erau dresați să facă un așa spectacol.
Frumusețea peisajului era de nedescris.Soarele apunea încet,apa căpătând o culoare roșiatică datorită jocurilor frumoase ale fenomenelor de reflexie și refracție. Era de vis.
În următoarele zile am făcut aceleași lucruri,bucurându-ne de darurile naturii,ce par a fi rupte dintr-o ficțiune.Lucruri simple,dar perfecte în esența lor.
179 4 179