Răspunsuri

2014-05-02T16:02:14+03:00
Este noaptea de Crăciun şi îmi este foarte somn.Mă duc la culcare şi adorm imediat.Mă trezesc pe la 2:00 noatea şi mă văd dezvelită.Uşa era deschisă...şi erau nişte paşi care sclipeau cu verde roşu şi galben.Curioasă din fire urmăresc urmele care duc spre sufragerie.Când intru am o surpriză neaşteptată:văd tot livingul distrus,tablouri dărâmate,canapeua ruptă şi bradul meu cel mare şi frumos odată glorios şi impunător acum era distrus şi toate gloria deveni în milă,compătimire şi tristeţe....Dintr-o dată firul gândirii îmi este întrerupt de un zgomot.Am luat ce mi-a picat în mână şi m-am dus acolo.Prima oară am crezut că este un hoţ.Dar mirarea mea a fost că era defapt o fiinţă drăguţă şi gingaşă părea din universul himeric.S-a apropiat de mine şi mi-a spus:
     -Eu sunt zâna ,,Crăciun trecut,prezent şi viitor,,.Ştiu tot şi ştiu că tu vei ajunge la o viaţă gri şi plină de amărăcine.
     -Ce se întâmplă aici mă rog?Şi nu-mi pasă cine eşti ştiu că este un vis!am spus eu.
     -Dacă este doar un vis atunci urmează-mă.Nu ţie frică nu,sau da?
     -Normal că nu îmi este frică!Şi ca să-ţi demonstrez asta o să merg cu tine.Ce m-i se poate întâmpla într-un vis?
     -Ce ţi se poate întâmpla într-un vis?Ai dreptate.Haide.
     Zâna aceea deşi n-am vrut să cred era adevărată.Ea trase încet zăvorul şi-am plecat.Mi-a spus că mai întâi o să ne ducem la Crăciunul viitor.Dând din bacheta sa magică făcuse în pământ un topogan dintr-un fir de paianjen.Am coborăt pe el şi-am văzut Crăciunul trecut.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-02T16:36:29+03:00
Deschid sfioasa usa albastra ce ascundea in spatele ei o lume magica, de vis. Ma trezesc intr-o lume viu colorata, cu fel de fel de jucarii in jurul meu. Pasesc incet speriata pe poteca acoperita din bucati din puzzle pana cand zaresc un robotel auriu. Avea un fel de cheita pe care am rasucit-o si imediat a inceput sa cante. 
Era o lume de vis. Copacii multicolori alcatuiti din mii de masinute dau lumii nemaivazute o pata de culoare. In juru-mi pluatea o mireasma dulce-acrisoara cauzata de florile din apropiere. Miile de jucarii erau neatinse , sclipind in lumina soarelui care lumina tot taramul. 
Fiecare jucarie era pusa intr-o cutiuta fiind toate ordonate si stiind unde le poti gasi. Papusile,masinutele,roboteii,toti erau asezati la vedere ca fiecare copil care trece sa se joace cu ei. 
Deodata deschid ochii si vad cum primele raze de soare imi mangaie obrajii rumeni. Atunci mi-am dat seama ca a fost doar un vis frumos pe care nu il voi uita prea curand. Sper ca te-am ajutat!
2 5 2