Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-01T10:18:44+03:00
Prin geamul larg deschis, mirosul dulce de primăvară intră în cameră. Încă de dimineaţă, razele jucăuşe ale soarelui s-au oglindit în fereastra curată ca lacrima. Au aşteptat cuminţi să mă trezesc, iar când m-au simţit treaz, mi-au zâmbit şi mi-au mângâiat faţa adormită. Am zâmbit instinctiv la gândul că primăvara m-a salutat cu atâta blândeţe şi mi-am imaginat că în acest fel primăvara mă felicită şi-mi insuflă optimism pentru acest nou început de an. Chiar dacă anul a început de câteva luni, simbolic, anul cel nou abia acum începe, odată cu primele zile însorite de martie. Privirea confuză îmi e atrasă de o mişcare dinspre fereastră. Ca o confirmare a gândurilor mele, un vânticel molcom a împins discret perdeau camerei, şoptindu-mi parcă să am încredere în farmecul şi vraja anotimpului iubirii.
Motivaţi de cerul limpede ca cristalul şi de temperaturile blânde, oamenii sting focul în vatră şi ies din case. Se îndreaptă spre câmpurile livide şi triste pentru a lucra pământul şi spre a-l face să rodească din nou. Natura din ce în ce mai vine îi cheamă pe copii să-şi reia jocul în aer liber. Cu o dorinţă de viaţă cum numai primăvara ştie să o producă, copii zburdă pe plaiurile înverzite. Culeg ghiocei, cântă şi se bucură împreună că iarna geroasă a plecat şi nu se întoarce foarte curând.
sper ca te-am ajutat,mult succes :)
sper ca nu e prea mare
am scris-o eu ca tema de acasa luna trecuta la romana
2014-05-01T10:22:13+03:00
A sosit primavara. soarele se arata din ce in ce mai mult pe cer. copii sunt bucurosi de venirea primaverii deoarece se pot juca mai mult pe afara cu prieteni.florile multicolore si parfumate au inceput sa se arate.
noi ne bucuram ca a venit primavara deoarece atunci e pastele,sfantul gheorghe ,floriile,INALTAREA, si alete sarbatori frumoase!
primavara este anotimplul meu preferat!

 sper ca ti-am fost de ajutor! multa bafta! :*
3 3 3