Răspunsuri

2014-04-30T23:21:19+03:00
Pai da in -2la a doua = -4, iar (-2) la a doua = +4

pui si minusul la a doua si da plus
Comentariul a fost şters
2014-04-30T23:22:39+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
-2^2 = -4 in timp ce (-2)^2 = 4. La prima se ridica doar 2-ul la patrat, iar la a doua se ridica 2-ul la patrat si minusul devine plus deoarece faci -2x-2 = 4. Daca aveai -2^3 = -8 si (-2)^3 = -2x-2x-2 = -8.