Răspunsuri

2014-04-30T17:43:03+03:00
Majoritatea tinerilor aleg sa-si petreaca timpul  ocupandu-se cu ocupatii educative sau needucative.Cele educative includ:cititul,scrisul poemelor,ocupatile de tip manual.Cel needucative sunt cele ce includ:distractia,discoteca si alte activitati ce nu prea presupun munca si efort.Altii prefera sa faca exercitii fizice sau sa practice diverse sporturi.Eu prefer mult cititul si ciclismul.Ma intereseaza mult nivelul meu de cunostinte si sanatatea mea.
Multumesc mult ! :*
Salut! In ziua de azi adolescentii isi petrec timpul liber altfel decat o faceau parintii lor. Lumea s-a schimbat, acuma exista internet, telefonie mobila, poti vorbi cu oricine, din orice colt al lumii. Adolescentii isi pot face prieteni din orase sau continente in care nu au calcat niciodata.Asa cum veti spune, adolescentii isi petrec astazi cu totul altfel timpul liber decat o faceau parintii lor.
Ce s-a schimbat? Ce a ramas la fel? Prin ce se deosebesc adolescentii de azi de cum erau parintii lor?La fel de adevarat este si ca, cartile au fost inlocuite de monitor, cinematografele de dvd. Si altfel ne punem semne de intrebare despre cat de daunator este telefonul mobil, televizorul sau calculatorul, ce efecte vor avea lipsa de sport, de miscare, lipsa jocurilor de altadata..
Sper sa iti fi fost de ajutor.spor!