Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-30T14:16:14+03:00
Bunicul meu se numeste............El are ..............ani.Ii place sa petreaca timpul liber cu nepotii sa le citeasca povesti etc.Ma asteapta in poarta sprijinit de baston...parul sau nins parea de argint in bataia soarelui...Este sufletist si atat de bland incat cred ca toata bunatatea lumii incape in inima lui...Il ajut de fiecare data in gospodarie si la piata...Fusese pe vremuri cel mai voinic din clasa si era primul pe scoala la invatatura...de la el am invatat o multime de lucruri. folositoare in viata...Are un simt al umorului bine dezvoltat si de fiecare data cand il vizitez ma intampina cu cozonac si mere din gradina personala...colegii imi spun ca sunt un norocos ca nu mai exista pe lume un asa bunic!
de sapte enunturi am spus
Comentariul a fost şters
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-30T14:19:27+03:00
Bunicul meu este mic cu pletele si barba alba!el este mereu aproape de mine si ma ajuta !el este foare intelegator si imi da sfaturi! de la el am invatatat multe lucruri! imi iubesc bunicu!
 
sper ca te-am ajutat multa bafta ! :*
dna lika pe caiet sunt mai multe ! faci ce vrei
Vivivivi2003,utilizatorul Lika are dreptate,ea s-a chinuit să scrie atâtea enunțuri,iar tu ai scris doar 4 propoziții,care nici măcar nu formează un text,și oricine se gândește pria dată la propozițiile acestea!Mă mir cum de utilizatorul Biancasmart a marcat răspunsul tu că este cel mai bun,dar nu este,în nici-un caz (sunt sigură că tu i-ai spus să îl marcheze,pentru că vrei să aduni puncte.Dacă nu știi să răspunzi și te iei după alții,mai bine NU scrie prostii mai mari decât tine! :P :|
Apropo,se scrie bunicul,nu " bunicu" !
Comentariul a fost şters
N-ai pentru ce,ăsta este adevărul.