Răspunsuri

2014-04-30T13:37:34+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A = 4 + 4√3 + 3 - √10 - √6 - 4√3 + 2√6 - √10 - √6
= 7+
√6 - √6 
= 7 
 ∈ N
1 5 1
2014-04-30T13:41:58+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A=(2+ \sqrt{3} )^2- \sqrt{2}( \sqrt{5} + \sqrt{3} ) - 2 \sqrt{3}(2- \sqrt{2} ) +\sqrt{2}( \sqrt{5} - \sqrt{3} ) \\ = 4+4 \sqrt{3}+3- \sqrt{10}- \sqrt{6}-4\sqrt{3}-2\sqrt{6}+\sqrt{10}-\sqrt{6} \\ =7
a egal cu 4+4radical din 3+3-radical din 10-radical Din 6-4 radical din 3+2 radical din 6-radical din 10- radical din 6.....=7-radical sin 6- radical din 6 =7 care aprtine luiN