Răspunsuri

2014-04-30T13:21:09+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
X la a2a - 2x - 6 - x la a2a -5x + 5x+ 25 ≤ +14
= - 2x + 19  ≤ +14

1 4 1
2014-04-30T13:22:59+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
X²-6x+9-(x²-25)≤14
x²-6x+9-x²+25≤14
-6x≤-34+14
-6x≤-20   |-1(adica inmultit cu -1,si in aceasta situatie se schimbaesnsul inecuatiei)
6x≥20
x≥20/6=10/3   x∈[10/3,∞)
1 5 1