Răspunsuri

2014-04-29T23:51:17+03:00
I zi :35x/100 a parcurs
x-35x/100=(100x-35x)/100=65x/100 rest
II zi:  20/100·65x/100=1300x/10000=13x/100 a parcurs
65x/100-13x/100=52x/100 rest
III zi: 52x/100=624
x=624·100/52
x=1200 km distanta totala
verificare
I zi: 35/100·1200=420
1200-420=780
II zi:  20/100·780=156
780-156=624
III zi 624-624=0