Răspunsuri

2014-04-29T18:48:52+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In sfarsit venise vara ,debia asteptam sa mergem la bunici nu ne mai vasusem de mult timp , imi era dord de povestile bunicului de placintele bunici acolo era totul perfect.. .dupa ce mi-am facut bagajele am plecat impreuna cu parinti mei la bunici .Totul era foarte frumos ..era o zi frumoasa pentru scaldat , cand am ajuns acolo sorele avea niste reflecti minunate in apa era o lumina stralucita .Dupa ce ne-am distrat cum se cuvine pe drum ne intalnisem cu o fetita pe nume Andreea si ne-am imprietenit foarte repde , i-am propus ca sa mergem sa ne jucam cu catelusul bunici Grivei ,era un catelus foarte jucaus mereu sarea pe mine cand ma vedea  il iubeam foarte mult, seara deja se nasputise peste noi .
A doua zi auzeam glasul pasarilor care cantau cu un glas lin care te linistea mereu.Soarele ardea pe cerul senin se vedea cum fluruti colrati zburau in gradina bunici . Am iesit in livada ca sa adun mere pentru placinta bunici care era foarte gustoasa dar le-am ajutata si pe bunicul la animale erau asa de blanzi animale le dadusem chiar si un nume . Bunica ma strigase ca sa imi de-a din placinta .....M-am gandit sa ma duc in padure si sa ma joc ..dar cu acea ocazie adunasem cateva ghinde .Trecuse si saptamana ...imi luasem la revedere de la bunici si am urcat in masina foarte ganditoare ca la anu voi face niste casute pentru pasari .A fost cea mai frumoasa vacanta petrecuta la bunici care mereu va ramane in inima mea . 
Sper ca te-am ajutatat
181 4 181
cine de la cine a copiat???
scz
eu am scris prima si de unde sa stiu ca scrie la fel ca mine
ok