Răspunsuri

2014-04-29T18:38:56+03:00
VIATA DE ELEV ESTE FRUMOASA,DAR MAI ALES GREA.TESTELE,TEZELE SI EXAMENELE UNEORI SUNT UN CHIN PENTRU ELEVI, DAR IN ALTE CAZURI NU.TOTI ELEVII PREFERA U ANUMIT PROFESOR SA MATERIE:ROMANA,MATEMATICA SAU CHIAR SI ISTORIA.NU TOTI ELEVII SUNT LA FEL UNII SUNT DESTEPTI ALTII MAI PUTIN!
PAREREA MEA DESPRE VIATA DE ELEV  ESTE UNA PLINA DE INCERCARI DIFICILE,IAR DE ALTE ORI NU!FIECARE ELEV ESTE DE O PARERE DIFERITA,DAR ASTA ESTE PAREREA MEA!!!
SFARSIT!!!

26 3 26
2014-04-29T18:51:19+03:00
Viata de elev incepe in clasa I, cand trebuie sa inveti sa scrii, sa citesti, si sa numeri. Nimic nu este greu deocamdata.Apoi, lucrurile se ingreuneaza cu timpul si ajungi in clasa a a II-a, cand dai evaluare nationala, la fel si in clasa a IV-a, si a VI-a. In clasa a V-a, o clasa complicata, lucrurile stau altfel, incepi sa iei note, mai bune si mai rele, si incepi sa dai teze. Si tot asa, pana in clasa a opta, o clasa grea, pentru ca ne asteapta un examen nu tocmai prietenos, si trebuie sa invatam aproape fara incetare. Din clasa a IX-a pana in a XII-a lucrurile sunt ceva mai simple, dar materia este tot mai severa cu noi, si ne pune din nou pe invatat. Singurul examen important este Bacalaureatul, ca mai apoi sa devenim adulti. Intr-un cuvant viata de elev nu e chiar atat de usoara precum o cred altii.
26 4 26