Răspunsuri

2014-04-29T17:55:41+03:00
Primavara a venit! Animalele au iesit din cuiburi si se dezmortesc. Iepurele cauta mancare, prin gradinile oamenilor. Ursul cauta fructe de padure, dar inca nu sunt facute, asa dar se duce pe la oi. Ariciul iese de sub pamant si cauta si el cate ceva  de mancare, niste insecte sau ierburi.
Cioara iese de sub frunze si cauta mancare pentru pui.
2 5 2
2014-04-29T17:58:49+03:00
Insfarsit a venit frumoasa primavara! Isfarsit au dat roadele la pomi! Si cand vezi cat este apa de cristalina si curata, cum se trezesc animelele care au hibernat pana acum! Parca ti-e drag doar cand te gandesti! Campurile sunt inmiresmate de mii de floricele vesele. Gandaceii, inca somnorosi, au iesit din scorburile lor, cas sa traga in piept curatul aer al primaverii! Si cand ne amintim ca odata cu primavara vine si cea mai sfanta sarbatoare, Pastele. Ciocnim oua, facem cozonaci, mancam drob si multe altele! Cel mai frumos anotimp este primavara, pentru ca odata cu ea vine caldura!
Primavara are o bucurie pentru fiecare, deasta, florile, copacii, animalele si multe altele sunt foarte fericiti pentru instalarea primaverii!
3 5 3