Ajutati-maa:Scrie o compunere de 80-150 de cuvibte in care sa iti prezinti opinia despreimportanta cunoasterii trecutului national.

2
ancerc eu
:)) incearca
am facuto dar nu stiu daca ati va placea
Spune-o haii
postez acu

Răspunsuri

2014-04-29T17:44:30+03:00
De multe ori auzim spunându-se că "istoria se repetă". Cunoaşterea istoriei le permite tinerilor să se raporteze la trecut, să înţeleagă evoluţia fenomenelor sociale, politice, economice ale unei naţiuni. Astfel putem să învăţăm din greşelile făcute în trecut şi să le evităm. Pe de altă parte, putem identifica adevărate modele pe care să le urmăm.- Prezentul şi viitorul nu pot exista decât în relaţie cu trecutul. Generaţiile trecute reprezintă o treaptă esenţială spre consolidarea culturii şi civilizaţiei din prezent. Ceea ce suntem astăzi se datorează în primul rând predecesorilor. etc.
1 5 1
2014-04-29T18:43:29+03:00
In opinia mea eu sunt de acor cu cunostera trecutlui national deoarece nu am putea trai fara sa stim istoria care a avut loc pana ca noi sa ne nastem .In primul rand trebuie sa cunoastem despre eroi care au muncit sa avem noi un trai mai bun .Trebuie sa respectam asceste legaturi sacre .Istoria o sa se repete mereu noi o sa fim mereu prinsi in ea fara sa ne dau seama .Dupa parerea meu eu sunt de parere catrebuie sa respectam istoria caref far ea nu am mai putea trai