Un turist calatoreste 3200 km cu trenul si cu avionul. Daca ar fi calatorit cu trenul cu 400 km mai putin,cu avionul ar fi calatorit de 3 ori mai mult. Cati km a calatorit cu trenul?Dar cu avionul?

2

Răspunsuri

2014-04-29T17:11:41+03:00
3200 - 400 = 2800
2800 : 4 = 700 
cu avionul 700 x 3 = 2100 km
cu trenul 700 + 400 = 1100 km
1 1 1
2014-04-29T17:23:28+03:00
Cu avionul
3200-400=2800km
cu trenul
400ori3=1200km