Un turist trebuie sa parcurga pana la o cabana 32 km . in prima zi a parcurs cu 6 km mai putin decat 5 supra 8 dinn drum , iar in a doua zi a parcurs restul . ce distanta a parcurs turistul in fiecare zi ?

1

Răspunsuri

2014-04-29T16:50:44+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
5/8 din 32 = 32 : 8 x 5
                   = 4 x 5 = 20 km
20-6 = 14 km   ( prima zi )
32 - 14 = 18 km ( a doua zi )


Sper ca te-am ajutat !
48 4 48