Răspunsuri

2014-04-29T15:44:45+03:00
Fie A si B cele 2 numere 
 A+B = 85     A + A/6 = 85 ( aduci ecuatia la acelasi numitor ,adica 6 si vine :     
               =>                      =>                                                                     
A/6 = B            A/6 = B

=> 6A/6 + A/6 = 510/6 ( ca sa scpai de numitor inmulti cu 6 si raman doar numaratorii       
                                   =>
    A/6 = B

adica : 6A + A = 510    7A=510       
                              =>            
          A/6= B              A/6=B

Asta e un raspuns......?si nici nu iese bine.....
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-29T15:56:04+03:00

a-b=85

6b=a

inlocuim in prima ecuatie si avem:6b-b=85

5b=85

b=17

a-17=85

a=102