Răspunsuri

2014-04-29T14:31:20+03:00
O printesa cu puteri magice, o sora iubitoare, un regat fericit, dar tulburat de o furtuna pe mare, un mister inchis in palatul reginei, dar si o cautare febrila dupa dragostea adevarata, toate inseamna un singur lucru: Frozen. Daca vrei sa traiesti aventura vietii tale, alaturi de un tanar chipes si renul lui in cautarea surorii sale pentru a salva regatul inghetat, daca vrei sa te imprietenesti cu Olaf, omul de zapada creat de Elsa, adorabil, dar care nu stie ce insemana puterea verii, sau cu inocenta Anna, cu siguranta trebuie sa vezi noul film de la Disney, Frozen.
 Frozen este un film atat pentru copii, cat si pentru parinti. Frozen iti ofera un timp placut si benefic alaturi de familia ta, urmarind povestea Annei si a lui Elsa, descoperind ce insemna dragostea adevarata.
super
multumesc
cu placere
de asemenea, mai poti scrie: Frozen dureaza o ora si 20 de minute, timp in care regizorul incerca sa transmita celor care il urmaresc, bucuria de a trai, a iubi oamenii si a nu fii naiv. Povestea este o adevarat lectie de viata, predata de personaje animate si a jocurilor de lumini si culori.
prin intermediul jocurilor de lumini si culori*