Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-04-28T18:55:04+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este primvara.Soarele a rasarit, dar putin morocanos. Copaci si-au luat hainele colorate. Veveritele se scoala, frecandu-se la ochii. Pasarelele deabia au ajuns si s-au pus pe treaba, pentru a-si construi cuiburile, stricate probabil de un vant puternic sau de zabada grea din ele. Natura a inviat! Floricelele si-au facut si ele aparitia. Toata lumea canta.
A rasarit cea mai frumoasa floare. Cu niste petel albe inchise ca o lacrima si un mic bob vrede deschis. Coboara usor cu o tulpina ca un ac, iar niste frunzulite inguste si mici. Apoi imediat dupa, micuta voiorea. Cu parfumul ei imbiator tota natura a inmiresmiaza. Soarele isi mai revenii cand vazu cum arata totul. Totul era verde si  multicolor. Pe miel s-a pierdut si un mielusel, care zburda de zor printre floricelele mirifice. Si facandu-i masaj ierbii nou rasarita. Este o zi splendita. Cel mai frumoas a fost la apus cand soarele s-a facut portocaliu,si stelele isi faceau aparitia una cate una. Asa si toata lumea s-a culcat la culcusul lor, dupa o zi asa de grea

Bafta!!!