Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-28T18:46:38+03:00
  Intotdeauna eu am fost o persoana deschisa si sincera cu toti ceilalti oameni. Creadeam ca si ea, prietena mea este la fel. Dar se pare ca m-am inselat in privinta ei.
 Noi doua ne intelegeam de minune pana nu demult. Credeam ca nimeni nu ma poate intelege atat de bine precum ea. Nici nu va pot spune ce mare mi-a fost uimirea sa aflu ca defapt totul era o prefacatorie. Ea imi spunea mie ca sunt prietena ei cea mai buna, cand pe la spate ma vorbea de rau. Ce credeti ca am facut cand am aflat cum sta treaba? Am inceput sa ma imprietenesc cu prietenele ei, care m-au primit imediat in grupul lor, fiind niste fete tare cumsecade. Treptat, ea, asa-zisa mea prietena, s-a retras de una singura dintre noi, care deveniseram cele mai populare fete din scoala, deoarece a inceput sa se simta vinovata.
 Am invatat din toate acestea ca prietenii sunt imprevizibili, dar ca trebuie sa stii sa ii alegi cu grija. Pentru ca ei sunt cei care ne iti pot aduce curcubeul in viata ta sau furtuna. Alegerea iti apartine.
Daca dau click imi apare raporteaza. Nu vreau sa fac greseli. Din cate am vazut cred ca -ti trebuie doua raspunsuri la intrebarea care o adresezi si abia atunci alegi cel mai bun raspuns, sau poate ma insel eu....
nu... nu-i nimic, lasa.
Abia acum , dupa atatea ore a aparut marcajul.
Chiar e cel mai bun.
multumesc! :))