Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-28T18:33:33+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Vara este anotimpul cel mai de dorit si iubit. Vara reprezinta pentru fiecare in parte ceva diferit.
Daca am intreba un copil, acesta ne-ar spune ca vara este anotimpul in care putem merge la mare, putem sa facem castele de nisip si putem sa mergem desculti pe asfaltul fierbinte. Daca intrebi un scolar, acesta va aduce in prim-plan vacanta mare, lispa temelor, grijilor pentru urmatoarea zi de scoala si lipsa cicalelilor parintilor in legatura cu temele. Apoi, daca intrebi un tanar adult, probabil iti va raspunde ca pentru el, vara inseamna un timp de relaxare, dar si de munca, ajutandu-si parintii sau angajandu-se la un servici pe timp de vara. Un adult iti va raspunde cu siguranta ca abia asteapta concediul de doua saptamani sa petreaca un timp placut cu familia sa. In sfarsit, un batran se va plange de zilele toride in care soarele dogoreste fara mila peste pamantul molesit.
 Dupa cum putem observa cu usurinta, fiecare poate descrie vara in diferite feluri, dar pentru mine, vara este anotimpul verde, in care ma pot bucura atat de caldura soarelui, briza noptii si valurile marii, cat si de zilele lungi petrecute la bunci, ajutandu-i pe acestia cu ce pot.
Fiecare vara are o poveste, dar fiecare om o vede diferit. Cu toate acestea, vara a fost, este si ramane anotimpul meu preferat, anotimpul bucuriei, a noilor prietenii si a indeplinirii celor mai indraznete vise de copil.
Multuesc mult :) :) :)
Sper ca ti-a placut! :)
DaaaaA :D
ma bucur!