Răspunsuri

2014-04-28T17:44:14+03:00
C-3+16+c=43
2xc=43+3-16
2xc=30
c=30:2
c=15

a=c-3
a=15-3
a=12

b=16, deja dat in problema
2014-04-28T17:49:27+03:00
Inlocuiesti astfel incat:  in loc de a pui c-3 si in loc de b pui 16 , adica  c-3+16+c=43  
Mai departe ai o ecuatie si o rezolvi astfel: c-3+16+c=43
                                                              2c-3+16=43 ( ai un c puls inca un c = 2c)
                                                              2c+13=43
                                                              2c=43-13 
                                                              2c=30
                                                              c=30:2
                                                              c=15 de aici rezulta ca a=c-3 
                                                                                                a=15-3
                                                                                                a= 12
 Sper ca ai inteles! :*
1 5 1