Va rog frumos sa redactati o compunere din care sa reiese grija voastra pentru un animal sau o planetaDati un titlu potrivit.

1
Albert,cel mai dragut catel! (titlu) si incepem: Albert este catelusul meu care are 2 ani!Nu este de rasa dar ce conteaza?Il iubesc si asta conteaza!Ochii lui sunt de un caprui incantator si privirea aceasta nu o poti contrazice! Este de culoare alba si are pete negre!Ce pot sa spun..nu este cel mai cuminte catel din lume deoarece cand vin de la scoala nu pot scapa de el si atunci cand mananc nu o pot face daca nu ii dau si lui! Ceea ce nu suporta sunt pisicile si cand sunt prin apropiere..
(continui nu am mai avut loc acolo) Ceea ce nu suporta sunt pisicile si cand sunt prin apropiere..stai nu sunt niciodata prin apropiere daca nu vor sa-si piarda coada,desigur!Are o jucarie preferata care este mingiuta lui!Toata ziua se joaca cu ea si nu o lasa deloc! Ce stiu cel mai bine este ca am un catel minunat si nu as vrea sa il pierd niciodata!! (asta a fost sper ca ti-am fost de ajutor!)
e foarte frumos

Răspunsuri

2014-04-30T22:01:07+03:00
                                            Catelul meu
 
      Catelul meu este un bichon maltez,alb pe nume Azorel. Consider ca el este cel mai bun prieten al meu deoarece mereu se joaca cu mine.
      Chiar daca nu vorbesc, cateii ne pot fii prieteni...noi doar trebuie sa stim cum sa ne comportam cu ei deoarece si ei au sentimente!