Răspunsuri

2013-12-08T20:45:33+02:00
Intai scriem definitia genului epic: apartin genului epic creeatiileliterare in care autorul isi transmite sentimentelein mod indirect, cu ajutorul actiunii si al pesonajelor.
Apare vocea naratorului care relateaza intamplari la persoana I/III.
Modul de expunere predominant este naratiunea/descrierea/dialogul/monologul, dar apar si celelalte moduri de expunere care dobandesc anumite functii.
O alta caracteristica specifica genului epic este plasarea actiunii in timp si spatiu (cu exemple).
O alta trasatura este ca opera poate fi povestita pe momentele subiectului (si pe scurt scrii povestirea pe mom. subiectului/rezumatul).
Inca o caracteristica specifica este aceea ca actiunea e savarsita de catre personaje. X(scrii numele personajului principal) este pers principal al operei Y(scrii numele operei), iar A, B, C (scrii numele personajelor secundare) sunt personaje secundare. (pe scurt scrii caracterizarea personajului principal).
Datorita faptului ca are toate caracteristicile amintite mai sus, se poate afirma ca opera ,,(scrii numele operei)'', de (scrii autorul operei), apartine genului epic.
137 4 137
eu la teza am scris asa argumentare ca fragmentul din opera .....apartine genului epic 1 definitie genul epic 2 ipoteza textul x de y apartine genului epic deoarece prezinta urmatoarele caracteristici in primul rand exixta un narator exemplu din text in al doile rand asctiunea este desfasurata pe momoentele subiiectului expozitiune personaje timp loc,intriga cauza,desfasurarea acctinii,punctul culminant.deznodamantul sau incheierea ,concluzie aceste caracteristiici demonstreaza ca fragmentul de
e foarte bine si asa