Distanta pe careo parcurge un elev de acasa pana la scoala mergand pe drumul cel mai scurt este de 6 hm , iar ocolind estte de 9 hm . Cat timp castiga elevul cand merge pe drumul cel mai scurt , stiind ca parcurge 1 hm in 2 minute ?

2

Răspunsuri

2014-04-27T20:59:11+03:00
9-6=3hm
3*2=6min castiga mergand pe drumul scurt
dar ce este 3*2 ?????? nam invatat alta metoda nu este?
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-27T21:01:40+03:00
6 hm ×2=12min(pe drumul cel mai scurt)                     9hm×2=18min                            18-12=6 min(atat timp castiga)