Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-27T20:54:29+03:00
8. Premianţii
Era ziua de decernare a premilor pentru cei mai buni elevi dar ziua în care corigenţi îşi vedeau numele pe listă,uni copii aveau premi cu coroniţă adică dovada faptului că exista elevi foarte buni în aceea şcoală dar şi în clasa lui.De la clasa 9 erau patru corigenţi printre care se afla şi el dar şi prietenul lui Dinu,care erau în aceeaşi situaţie adică corigenţă,undeva în mintea lui ştia că trebuie să înveţe la matematică.
Mai pe larg... imi trebuiesc 10 randuri...fragmentul nu e mareee...poti sa il citesti :)
VIII. PREMIANTII "Azi-dimineata s-a randuit banci in curtea liceului, s-a adus o catedra, cateva scaune si o masa pe care s-au asezat cartile de premii". Era serbarea de sfarsit, unde cei mai silitori paseau curajosi sa-si ia diploma si cartile. Pentru acest premiu invatasera tot anul. Fanfara era prezenta, colegii premiantilor ii felicitau. Inauntrul adolescentului miop se dadea o lupta apriga intre gandurile si sentimentele sale.
nu ma lasa sa iti mai pun continuarea ... '
Mersii...chiar ma ajuta...nu aveam idee cum sa incep :) :D
:> :P
2014-04-27T20:57:07+03:00
Directorul a tinut o binecuvantare, dupa care fanfarele copiilor a cantat cateva cantece si apoi au fost cititi premiantii. Eliade impreuna cu Dinu era printre cei 4 corigenti la matematica.