Răspunsuri

2014-04-27T20:41:21+03:00
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-27T20:45:30+03:00
420 dam+180dam=600dam=6km
16 km+84 km= 100 km=10000 m
120 cm+80 cm=200 cm=20 dm
Sper că te-am ajutat.Multă baftă!
2 5 2