Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-27T17:12:49+03:00
Acasa este locul cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi  .....cand sunt acasa simt o liniste sufleteasca deplina , Locul unde ma simt cel mai bine ......  idei deastea si intr-un final nicaieri nu-i ca acasa  ......  sau poate vrei sa iti descri casa ...incepand cu intrarea , sufragerie etc. 
2 5 2
2014-04-27T17:46:56+03:00
     Multi oameni ar vrea sa fie acum acasa ,langa familie,copii,însă, din păcate nu se poate. Unii cred ca aceștia nu vor sa vina dar nu știu ce zic si poate ca intr-o zi vor trece printr-o astfel de întâmplare. Aceasta părerea nu o au si copii care stau si plang de dorul părinților, rudelor si inca multi. De aceea trebuie sa ne bucuram de fiecare clipă din viața si nu trebuie irosita nici una. Cu toții ne nastem,creștem si intr-un sfârșit nu vom mai exista. 
       Aproape totii oameni isi fac griji pe această tema,adică cu gandul ca vor muri .Pana atunci mai este mult timp si trebuie sa trăim aceste si următoarele momente. Prin ele trebuie sa le mulțumim rudelor si părinților ca ne cresc, ca ne îngrijesc, si ca ne-au acceptat cu miile dde defecte pe care le avem si poate intr-o zi vom șterge aceste defecte. 
Sper ca te-am ajutat.