Răspunsuri

2014-04-27T15:24:08+03:00
A-b=670
b= \frac{1}{3} · \frac{a}{2} = \frac{a}{6}
a-a/6=670⇔6a-a=4020⇒5a=4020⇒a=804
804-b=670⇒b=804-670=124
a=804
b=124
Sper ca te-am ajutat!
Eu sunt in clasa a 3 si nu am invatat cu fractii
In loc sa folosesti fractii , imparti
si vezi ca rezolvarea mea este buna
2014-04-27T15:25:31+03:00
A-b=670
b=1 supra 3 * a 
a-a supra 3 = 670
Aducem la acelasi numitor 
3a supra 3 - a supra 3 = 2010 supra 3 
3a-a=2010
2a=2010 /2
a=1005
b=1 supra 3 * 1005
b=1005 supra 3
b = 335