Răspunsuri

2014-04-27T10:25:42+03:00
1 zi: 200-20*200/100=
=200-40= 160 probleme
2 zi:160-25*160/100=
160-40=120

in prima zi a rezolvat 40
in a doua zi a rezolvat 40
mai are 120 de pb
2014-04-27T11:26:59+03:00
20/100*200=40 probleme rezolvate in prima zi
25/100*200=50 probleme rezolvate in a doua zi
40+50=90 probleme rezolvate in cele 2 zile
200-90=110 probleme mai are de rezolvat