Răspunsuri

2014-04-26T23:27:51+03:00
Poate ca unii ar crede ca animalele de casa sunt o povara insa daca ar avea unul macar pentu o zi ar sti ca nu este asa.Pentru mine primul meu animalut de casa a fost o pisica. Credeam ca imi va fi greu sa o cresc si mai ales sa o suport. Stand cu ea m-am distrat. Adica ne-am jucat cu micul ghem pe care îl luasem. O mangaiasem si pana la urma a adormit in brațele mele. Curand mi-am dat seama ca ele sunt foarte dragute si niciodată nu trebuie sa le neglijam. Acum pisica mea a crescut ,la fel si eu si chiar cu asta imi fac timp sa stau si sa o iubesc. 
Acum,am mai multe animalute si am devenit o iubitoare de acestea. In vacanta trecuta am petrecut tot timpul cu ele dar si desigur făcând teme si învățând desigur. 
Cu toti ar trebui sa avem un mic animal care poate fi caine,pisica, hamster si multe altele. Ma bucur mult sa am mici animalute .
Va urez succes cu ele tuturor.
Sper ca te-am ajutat 
  • san
  • Ambiţios
2014-04-27T08:50:54+03:00
      De cand ma stiu am indragit animalele.Acasa am o pisica Miaunicasi o catelusa Rita.Ele sunt prietenele mele nedespartite. Nu demult Miaunica mi-a facut doi pisoiasi ca doua ghemulete de blanita. Dupa cateva zile ei si-au deschis ochisorii ca niste luminie fermecate. Ai fi zis ca sunt licurici intr-o seara feerica de vara. Am incercat sa-i mangai dar,fugeau la mama lor si cautau protectie.Erau atat de frumosi! Cum sa nu iubesc asa minunatii lasate de Dumnezeu?
       Rita este un catel pechinez care ma asteapta in poarta de cate ori vin de la scoala.Stie ca de fiecare data ii aduc ceva.Contrar spuselor ca pisica nu traieste langa caine Miaunica si Rita sunt cei mai buni prieteni. Langa ele ma amuz,lor le spun in taina gandurile,supararile si bucuriile ele fiind cele mai bune confidente.
       Nu cred ca as putea trai fara aceste animalute care sunt dragalase si ma scot din starea de letargie.Cand ma privesc in ochi si parca cer iubire,uit de cele rele si incingem o partida de joaca. 
        Consider ca este cea mai buna terapie pentru singuratate si chiar pentru depresie,atat pentru un copil dar si un adult.Simti ca un suflet devotat e langa tine si aceasta este cea mai mare mangaiere sufleteasca!
         
                      SPER SA-TI PLACA!