Răspunsuri

2014-04-26T22:34:22+03:00
8*20=160 lei costa 8 AGENDE
20*31*90/100=2*31*9=558 LEI VA PLATI PENTRU 31 AGENDE


2014-04-26T22:35:26+03:00

8 agende.....160 lei

31 agende...x lei

x=(31*160)/8=620 lei

8 agende ....160 lei
31 agende ....x lei
x=160*31/8=620
620- 10%=558 lei
Da, dar in enunt ai spus ca daca se cumpara mai mult de 10 agende se acorda o reducere de 10%. 31*20lei*10/100=62lei reducere 620-62=558 lei