Clasele a -IV-a A,B,C ,au schitat pentru un spectacol sumele: 100 de lei , 132 de lei , respectiv 84 de lei . Daca biletul de intrare a costat 4 lei , cati elevi au mers din fiecare clasa ? Ce efectiv de copii a vizionat acel spectacol ? ( Aplica doua moduri de calcul .)

2

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-26T22:21:08+03:00
Pai faci 100:4=25
132:4=33
84:4=21 intr-un mod in celalalt nu stiu
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-26T22:23:23+03:00
100 / 4 = 25
132 / 4 = 33
84 / 4 = 21
25 + 33 + 21 = 79 copii
(100 / 4) + (132 / 4) + ( 84 / 4) = 79 copii
(100 + 132 + 84) / 4 = 79 copii