Vineri am dat test la geometrie și mie teama ca o sa iau 8. Problema e ca eu sunt elev de 9-10. Adică sunt in clasa a VII-a si nu am luat niciodată 8. Mie putin frica de ce vor spune colegii si profesoara. Daca cineva ma tachineaza incep sa plâng si nu vreau sa se întâmple asta maine. Ce sa fac?

2
Ce frustrat ești , nu notele dovedesc inteligenta , așa ca stay cool
Și mie mi se întâmplă așa ... crede-mă , profesoara va fi înțelegătoare , mai ales dacă știe că ești un elev bun . În plus , la o materie de genul ăsta , nota 8 e chiar bună , față de alții care iau numai 5 și 6 !
Pai uite, si mie mi se mai intampla asta, pur si simplu gandestete la total altcv de situatia aceea. Si pe colegi nu-i baga in seama, spune si tu lucruri naspa despre ei! Mult succes!:-)
am si eu un coleg care are numai 10 pe linie si nu a luat in viata lui 9! pana anul asta cand a luat 8 si nu si-a facut foarte mari griji pentru ca a acoperit foarte usor nota ! asa ca daca tu esti un elev atat de bun nu ai de ce sa te ingrijorezi e doar o nota pe care o sa o indrepti ! mult noroc <3

Răspunsuri

2014-01-19T19:47:29+02:00
O Doamne.. Sa vezi cand intri la liceu cum o sa fie :)) Orice nota e buna, nu poti sa te astepti sa ai 9 sau 10 pe linie. Se mai intampla si de astea.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-19T19:49:31+02:00
Si eu am dat un test la care nu am fost atenta, am luat 7. Doamna profesoara m-a intrebat de ce m-am lasat pe lene. M-am simtit destul de prost. Dupa ce am dat testul si eu am plans, ceea ce e foarte rar, dar dupa m-am resemnat cu ideea ca o sa iau nota mica.
2 5 2