Răspunsuri

2014-04-26T18:20:22+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(1+i)^2=1+2i+i^2=1+2i-1=2i;\ \ (1-i)^2=-2i

(1+i)^{10}+(1-i)^{10}=[(1+i)^2]^5+[(1-i)^2]^5=(2i)^5+(-2i)^5=

=(2i)^5-(2i)^5=0  (-1 la putere impara este tot -1)
... Asa simpu? Mersi!!!!!!
Se poate si mult mai complicat!
"Simplicity is genious" Beethoven