Răspunsuri

2014-01-19T19:23:26+02:00
A-b=118,2
a=8*b+34,2
8*b+34,2 -b=118,2
7*b=118,2-34,2
7*b=84
b=84:7
b=12
a-12=118,2
a=118,2+12
a=130,2
13 4 13
2014-01-19T19:30:57+02:00
A-b=118,2
a+34,2=8b=>b=a-34,2 supra 8
a-a-34,2 supra 8 ( doar a-34,2 este supra 8) =118,2
aducem la acelasi numitor: primul a il amplificam cu 8 si 118,2 il amplificam cu 8 si vine:
8a-a-34,2=945,6
7a=945,6+34,2=>7a=979,8=>a=139,97
139,97-b=118,2-139,97=>-b=-21,77.
In concluzie a=139,97 si b= -21,77. Sper ca e bine si ca te-am ajutat.
4 4 4