Imi traduceti si mie aceasta scrisoare varog frumos?

Cher ami,
Un grand bonjour des Gorges du Verdon.Je fais un stage de nature dans le Midi.Après le lac du Bourget, on la pris la Route des Grandes Alpes et on s'est arrêté à Chamonix pour admirer le Mont Blanc, le sommet le plus haut d'Europe.
maintentant on fait étape au Grand Canyon que je trouve très impressionant.Demain,je partirai pour la Côte d'Azur.Je finirai mon voyage à Cannes au bort de la Méditerranée...
Et toi, ça va?J'attends impatiemment de tes nouvelles!
Bien à toi,


1

Răspunsuri

2014-04-26T19:59:36+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Draga prietene,
Un mare buna ziua/salut de la Cheile Verdon.Eu fac un stagiu de natura in sud.Dupa lacul Bourget, am luat Ruta Marilor Alpi si m-am oprit la Chamonix pentru a admira Muntele  Alb, varful cel mai inalt din Europa.
Acum fac escala la Marele Canion pe care il gasesc foarte impresionant.Maine eu voi pleca pentru Coasta de Azur. Eu voi termina calatoria mea la Cannes de-a lungul  Marii Mediteraneene..
Si tu, ce faci? Eu astept cu nerabdare noutatile tale.
Cu stima/sinceritate
1 5 1