Răspunsuri

2014-04-25T18:53:57+03:00
Scrie ca ai asteptat foarte mult aceste sarbatori. Ai postit si te ai facut fapte bune.Mama ta a pregatit masa pascala si in seara de pasti ati fost la biserica si ati stat pana la sfarsitul slujbei.Ati adus lumina acasa de la biserica.Spune ca dimineata ati mancat cu totii si ati povestit .In a doua zi spune ca ai fost la o cabana cu verii tai si ati stat acolo 2 zile si fiind zapada ati putut face oameni de zapada.
Cam asa ceva. Delzvolti tu...
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-25T19:49:08+03:00
Mi-a plăcut mult această vacanță de Paște.M-am distrat.Sărbătorile de Paște le-am petrecut acasă,împreună cu familia mea.Mama a pregătit ouă roșii,pască,carne de miel,cozonac,dar și alte bunătăți.În noapte de Înviere am fost la biserică,de unde am luat lumină.
A fost foarte frumoasă vacanța mea,dar ași fi preferat să fie mai lungă.Mama și cu tata s-au ocupat de prepararea mâncării,dar și de curățenie.Înainte de sărbătoarea Sfântă de Înviere,m-am bucurat de vacanță,m-am jucat cu prietenii,dar și pe calculator,însă nu am uitat nici de școală,mi-am scris temele,ca un elev silitor.
Deși nu am plecat nicăieri,am stat acasă,cu familia mea,a fost o vacanță foarte frumoasă,iar dacă ar exista o mașină a timpului,m-aș întoarce în timp să o retrăiesc...Asta a fost vacanța mea!
1 5 1