Un automobilist face o calatorie in 2etape.El citeste indicatorul ceasului care ii arata nr kilometrilori parcursi dimineata la pornire.la pranz si seara.la sosire.observa citirile kilometrajului..
Dimineta 285
Pranz 573
Seara 900
Calculeaza
A) cati kilometri a parcurs in prima etapa..
B) cati kilometri a parcurs in a doua etapa.
C) ce distanta a parcurs automobilistul in acea zi ..calculeaza in doua moduri

1

Răspunsuri

2014-04-25T17:15:21+03:00
A573-285=288km
B900-573=327 km 
C primul mod  900-285=615km
al doilea mod  288+327=615 km