Răspunsuri

2014-04-25T09:57:04+03:00
  • Utilizator Brainly
2014-04-25T14:29:35+03:00
Copilarie… tu, minunata intamplare din viata fiecarui om. Esti cadoul divin pe care il primim la nastere si care ne ramane in suflet toata viata, ferecat intr-o ladita a inimii strasnic pazita, caci este frumos sa ne infruptam din cand in cand din miracolul acesteia si sa redevenim peste ani niste copii.

Copilaria… ca o ploaie de petale alb-rozii de cires, ne apare astazi, melancolic si ne aduce aminte ca de acolo ni s-a dat startul spre viata. Ne dam seama ca o simpla intamplare, ne poate face sa ne gasim drumul si menirea in viata. Florile de cires simbolizeaza efemeritatea vietii si totodata, frumusetea cu care poate fi traita! Afara ninge marunt si rar, cu fulgi alburosi ca niste scame albe de vata iar eu scriu despre florile de cires… acestia sunt primii pasi spre anotimpul din sufletul meu. Stau si ma gandesc la relatia dintre copii si parinti. Unii dintre noi au noroc sa traiasca o copilarie adevarata si fara griji, altii insa, cei defavorizati de soarta sunt impovarati de neajunsurile vietii si se transforma vrand nevrand in adulti cu trup si minte de copil. si …ce pacat sa privezi un mic ingeras de aceasta viata frumoasa. Eu sunt o norocoasa, caci ma numar printre cei care nu au grija zilei de maine si ma pot bucura pe deplin de statutul meu de copil.

Pentru mine parintii constituie primul model de viata, au fost primii oameni cu care am facut cunostinta si s-au dovedit a fi printre cei mai buni parinti. inca de mica am fost mandra de ei deoarece sunt oameni deosebiti. Mi-au oferit o educatie buna, si asta nu doar prin cei sapte ani de acasa, ci si dupa ce am pasit pragul scolii. Avem o relatie apropiata, bazata pe incredere si prietenie. Este grozav sa fii prietena cu parintii deoarece astfel sunt rupte toate barierele varstei si orice intrebare capata un raspuns.